Ο Χρήστος Βάμος στο Kenga Magjike 2021!

14 Απριλίου, 2021

Το Kenga Magjike είναι το δημοφιλέστερο Φεστιβάλ Μουσικής στη γειτονική Αλβανία. Ο Χρήστος Βάμος αποδέχθηκε την πρόταση να συμμετέχει με ένα εξαιρετικό τραγούδι με τίτλο «Το Νούμερό μου» που κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο των τηλεθεατών όσο και της επιτροπής που είναι παρούσα στη διαδικασία.

Δείτε τη live παρουσίαση του τραγουδιού εδώ:

 

Το Kënga Magjike δημιουργήθηκε από τον τραγουδιστή, συνθέτη, οικοδεσπότη και διοργανωτή Ardit Gjebrea και άρχισε να προβάλλεται το 1999. Συνήθως προβάλλεται κάθε Νοέμβριο, με μερικές εξαιρέσεις.  Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, διάφοροι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί πιστώθηκαν με την παραγωγή και προβολή αυτού του γεγονότος, συμπεριλαμβανομένων των RTSH, Klan TV, TVA, RTV NRG (Albania) και RTV21, RTK (Κοσσυφοπέδιο), καθώς και πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί. Προς το παρόν παράγεται και μεταδίδεται από την Klan TV.

Screenshot 7830

 Το φεστιβάλ έχει επαινηθεί για την ποικιλομορφία της μουσικής που έχει φέρει στο κοινό, παρέχοντας ένα υπέροχο μείγμα τραγουδιστών και συγκροτημάτων από την Αλβανία με εκείνα από γειτονικές χώρες, μεγάλο μέρος από το Κοσσυφοπέδιο, τη Βόρεια Μακεδονία, το Μαυροβούνιο και άλλες περιοχές. Η Kënga Magjike ήταν επίσης η σκηνή για πολλές επιστροφές διάσημων Αλβανών τραγουδιστών που κατοικούν σε άλλες χώρες, καθώς και καλλιτεχνών που έχουν συμβάλει στην αλβανική μουσική βιομηχανία στο παρελθόν. Τραγούδια από αυτόν τον διαγωνισμό έχουν οδηγήσει σε πολλές αξέχαστες επιτυχίες για τους Αλβανούς σε όλο τον κόσμο.

Screenshot 7831

Πηγή

Leave A Comment