Νέο τραγούδι απο την Κακαλιάντη Χριστίνα (βίντεο)

14 Φεβρουαρίου, 2021

Η Χριστίνα Κακαλιάντη και ο Δημήτρης Τσιβούλας αυτή τη φορά έρχονται για να μας παρουσιάσουν ένα ρομαντικό τάνγκο μιας άλλης εποχής. Απολαύστε το!

 

Λίγα λόγια για τη Χριστίνα Κακαλιάντη

Η Χριστίνα Κακαλιάντη ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι από το 2003 και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της εμφανίσεις σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

 Έχει κάνει αρκετές επανεκτελέσεις όπως ‘Ροκ μπαλάντα’, ‘Πάρε το δάκρυ μου’ αλλά και δικές της δουλειές όπως το ‘Μη χαραμίζεσαι’.

Screenshot 6357

Θα τη συναντήσετε με φωνητικά σε πολλές δουλειές συναδέλφων της και στο διαδίκτυο μπορείτε να δείτε προσωπικές της εμφανίσεις στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και σε συναυλίες.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Συνθέτη – Στιχουργό Δημήτρη Τσιβούλα, με το τραγούδι «Ένα χαμόγελο» που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Ως συνέχεια της συνεργασίας αυτής, κυκλοφορεί το υπέροχο, νοσταλγικό τάγκο με τίτλο «Σε ποιο τραγούδι να σε ψάξω».

Μπορείτε να βρείτε τη Χριστίνα Κακαλιάντη:

https://www.facebook.com/www.Kakalianti.Xristina

https://www.youtube.com/results?search_query=kakalianti+list

https://www.instagram.com/xristinakakalianti/?hl=el

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Τσιβούλα

 Ο Δημήτρης Τσιβούλας ασχολείται από μικρός με τη μουσική. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκε ως μουσικός σε διάφορους χώρους διασκέδασης της Θεσσαλονίκης υπηρετώντας τη ρεμπέτικη, παραδοσιακή μουσική όπως επίσης τη ροκ και τη σύγχρονη έντεχνη σκηνή.

 Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Ωδείου και Σχολής Χορού Εν Τέχνη (www.entechni.gr).

  Το 2018 κυκλοφόρησε από τη Spider Music η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΄΄Για Όλα Και Κανένα΄΄.

Screenshot 6358

  Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησε το ποίημα ΄΄Ένας Δόκιμος Στη Γέφυρα Εν Ώρα Κινδύνου΄΄ σε ποίηση Νίκου Καββαδία. Ένα τραγούδι το οποίο είναι ερμηνευμένο εξαιρετικά από το Νικόλα Λάππα ενώ τον Απρίλιο του 2020 παρουσίασε το τραγούδι  ΄΄Σταμάτησε  Ο Χρόνος΄΄, σε στίχους και μουσική δικούς του. Ένα ζεϊμπέκικο ερμηνευμένο από την εξαίσια Ειρήνη Ασημοπούλου. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου με ερμηνεύτρια την εξαιρετικά ταλαντούχα Χριστίνα Κακαλιάντη, κυκλοφόρησε το «Ένα χαμόγελο».

Σήμερα, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους, κυκλοφορεί ένα υπέροχο, νοσταλγικό τάγκο με τίτλο «Σε ποιο τραγούδι να σε ψάξω» από τη SPIDER MUSIC.

Μάθετε περισσότερα για τον Δημήτρη Τσιβούλα:

facebook

https://www.facebook.com/DimitrisTsivoulasComposer

instagram

https://www.instagram.com/dimitris_tsivoulas_composer/

Πηγή

Leave A Comment